perjantai 2. helmikuuta 2018

Vielä se kaksinaamaisuus kostautuu!

Aivan ensiksi pahoittelen passiivisuuttani blogin päivittämisen kanssa. On ollut viime aikoina niin julkaisukelvottomia ajatuksia, ettei niitä voi julkaista ilman syytteitä. Yritän parantaa tapani kirjoitusaktiivisuuteni suhteen.

Mursun otsaan miehistä sukupuolielintä kasvattaa taas tämä kaksijalkaisten, vähäkarvaisten, itseään ihmisiksi kutsuvien kaksinaamaisuus ja typeryys. Ohessa mainitsen pari nykykehityksen "voittajasiittiötä", jotka ovat uineet tehokkaimmin ja hedelmöittäneet ihmismielet geenivirheistään huolimatta.

1. "Köyhyys ja työttömyys on ihmisen oma vika"

On äärimmäisen helppoa lausua tuollaisia mielipiteitä niin kauan kuin on oma työpaikka. Suosittelisin otettavaksi käyttöön vuorottaisen työaikamallin seuraavalla tavalla: jokainen täysi-ikäinen tekee omaa työtään seitsemän vuotta kerrallaan. Sen jälkeen seuraa esim. tuotannollisten ja taloudellisten syiden takia tapahtuva irtisanominen jonka aikana joutuu hakeutumaan työvoimaviranomaisten tilastoihin. Sillä aikaa joku muu tekee työtäsi seitsemän vuotta ja ansaitsee palkkaa ko. ajan. Työttömyysjakson aikana saa normaalin työttömyysturvan. Voihan sitä aina työttömyysjaksonsa aikana ruveta vaikkapa yrittäjäksi, kuten nykyisin suositellaan. Millä pääomalla, se on jokaisen itse valittavissa. Valintavaihtoehdoissa on myös kuntouttava työtoiminta ja työllistymistä edistävä toiminta huimalla yhdeksän euron päiväkorvauksella. Jos et ala yrittäjäksi, toiveenasi on että joku muu työttömyysjaksollaan oleva ryhtyisi yrittämään ja saisi ehkä sinutkin palkattua. Esimerkiksi siten seitsemän vuoden työttömyytesi ei haittaisi lainanmaksuasi, asumiskulujesi maksua, ruokalaskuja ynnä muuta niin paljon. Sitten seitsemän vuoden työttömyysjakson jälkeen saat taas valtion takaaman työpaikan ties missä ja miltä alalta. Muistakaa että perhesiteet, pitkäaikaissairaudet, taloudellinen tilanne ja esim. ikääntyvien vanhempiesi hoito ja avustaminen eivät ole syitä olla ottamatta valtion takaamaa työtä vastaan. Täytettyäsi 50 vuotta sinut vapautetaan ohjelmasta ja saat itse valita niistä lukemattomista työllistymismahdollisuuksista joita olet ehtinyt nuorempana kartoittamaan. Kaikki tämä vain tietouden lisäämiseksi ja työskentelymahdollisuuksien tasaamiseksi. Arvioni on että saattaisi jokunen mielipide työttömien lusmuilusta muuttua.

2. "Ei valtio halua haja-asutusalueen ja syrjäseutujen ihmisten elämää vaikeuttaa"

Älkää nyt viitsikö! Syrjemmällä asuvien elämä ei merkitse mitään kun on kyse rahan ohjaamisesta parempiin taskuihin. Eihän se nyt valtiovallalle käy että maaseudulla voisi asua ja elää paljolti oman elämänsä tarpeet tyydyttäen. Ihmiset pitää saada kaupunkikeskuksiin ehtymättömäksi ja keskenään kilpailevaksi työvoimavarannoksi. Entäs sitten heidän kulutuksensa? Jos asuu maaseudun rauhassa niin siellähän voi saada omilla maillaan ja vesillään tuotettua suuren osan ruoastaan ja kulutustavaroistaan. Silloinhan omalla työllä ansaittu raha on rahanahneilta suuryrityksiltä pois. Ei ostettaisi niin paljon esim. ruokaa, polttoainetta, vesijohtovettä sekä viihdelaitteita ja -palveluja kun aikaa käytettäisiin oman ruoan ja lämmityksen turvaamiseen. Se on vain yksi syy miksi maaseudulta tapetaan koulut, postit, kaupat ja pankit. Ihmiset pitää saada yhteen kasaan helposti hallittavaksi elämänilonsa menettäneeksi massaksi. Tuputetaan joka aukosta sisään viihdettä ja mainoksia jotta tylsistyminen taataan ja ihminen saadaan uskomaan että kulutus on aina hyvästä. Sitten kun on tarpeeksi tylsistyneitä, työttömiä ihmisiä saatu kasaan, ne on helppo laittaa kilpailemaan keskenään. Kuka tekee työn halvimmalla? Kuka tekee pisintä työpäivää? Kuka ei sairastu ikinä ja aiheuta kustannuksia yhteiskunnalle tai työnantajalle?

Päivä päivältä enemmän uskon, että on hyvä etteivät isovanhempani koskaan nähneet tätä millaiseksi heidän rakentamansa ja rakastamansa Suomi on 100-vuotisjuhlavuotenaan tullut ja minne se on vielä enemmän luisumassa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos katsot kommentoinnin arvoiseksi, anna palaa.