torstai 5. lokakuuta 2017

Siis pitäisikö minun pahoitella olemassaoloani, Wille?

Mursumies pahoittelee heti näin aluksi mahdollisesti asiatonta ja loukkaavaa kielenkäyttöään tässä avautumisessa, mutta läikkyy se minullakin joskus yli. Perkele!

Vaimoni otsasuonen pullistumista seuratessani olin pakotettu kysymään häneltä mitä hän lukee noin suivaantuneena. Hän suositteli minua lukemaan erään artikkelin Helsingin Sanomien "NYT" osiosta. Ajatteli varmaan saada itselleen vähän vaihtelua arki-iltaan seuratessaan minun otsasuoneni tykytystä. Onnistui.

Luin jutun otsikolla:"Valkoisella heteromiehellä ei ole oikeutta olemassaoloon”, sanoo elokuvaohjaaja Wille Hyvönen, joka ohjasi elokuvan uudenlaisen Tuntemattoman sotilaan tekemisestä.

Jumaliste kolli! Minunko pitäisi tuntea syyllisyyttä, että sinä tuntisit maailman muuttuvan tasa-arvoisemmaksi? Syyllisyyttä siitä, että satuin syntymään valkoihoiseksi, heteroksi ja mieheksi! Unta näet! Tunnen ylpeyttä siitä kuka ja mikä olen. Minun ei tarvitse omia ominaisuuksiani päivälehtien lisäosioissa julistamalla hakea hyväksyntää itselleni ja egolleni. Mutta haenpa tällä kirjoituksella hyväksyntää sille että on aivan ok olla mies, hetero ja valkoihoinen. Kaikki edellämainitut ihmisolennon ominaisuudet on todellakin nykypäivänä julistettu olevan saatanasta! Eikö Wille ole tullut ajatelleeksi sitä että ei meiltä kummaltakaan kysytty ennen syntymää toivelistaa omista ominaisuuksista? Ei, Wille ei todellakaan ole tullut ajatelleeksi! Perkeleen kulttuuri- ja taidepiirien älymystöhelmi, käytä aivojasi!

Mursulle on henkilökohtaisesti aivan sama mitä ihonväriä, sukupuolta, seksuaalista suuntautumista, uskontokuntaa, ikää, sosiaaliluokkaa ym. kanssaihmiset edustavat. Aivan sama onko miehellä hame tai naisella housut. Jokaisella on tärkeä merkityksensä tässä ajassa ja yhteiskunnassa. Eri ihonvärien edustajat, eri seksuaaliryhmiin kuuluvat ja eri sukupuoliryhmiin kuuluvat ovat aina kuuluneet Mursumiehen tuttava- ja ystäväpiiriin. Mutta että tuollaiselle idiotismillekin pitäisi löytää sijansa?! Ainoa ihmisryhmä jota avoimesti syrjin ja arvostelen on aivojaan perseenä käyttävät. Niin ovat toimineet monet ns. diktaattorit. Hekin ovat löytäneet jonkin ihmisryhmän jota ovat syyttäneet milloin mistäkin kurjuudesta ja vitsauksesta. Seuraukset ovat maailmanhistoriasta tunnetut.

Joten älä helvetin näätä oleta että olet sorrettujen ja väheksyttyjen airut ja profeetta tässä maailmassa. Mielipiteilläsi ammut esim. muunsukupuolisia polveen ja teet heille karhunpalveluksen. Näytä esimerkkiä ja lopeta yhden ihmisryhmän, eli valkoisten heteromiesten syyllistäminen. Tyhmyydellä ja valituksella et ainakaan saa heitä myötämielisemmäksi eri asioille ja ominaisuuksille joita ihmiset edustavat. Saatanan kuikka!

ps. Anteeksi kuikat ja näädät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos katsot kommentoinnin arvoiseksi, anna palaa.