perjantai 16. kesäkuuta 2017

Takki kääntyy ja edut pysyy

Mursumies ei mielellään puhu poliittisista puolueista mitään. Ei syytä eikä puolusta. Olen kuitenkin hokenut itselleni viime aikoina lausetta:"Ole nyt hiljaa, tämähän on sitä täysin tiedettyä ja tavallista!". Mutta en uskonut omaa kehotustani, joten tässä tulee.

Kyse on tällä kertaa perussuomalaisista (tarkistin kirjoitusmuodon heidän sivuiltaan), ja heidän puheenjohtajistovaalistaan. Vain yksi asia näyttää olevan entisellään niin muidenkin kuin perussuomalaisten piirissä: Halla-aho on eräänlainen pahuuden ruumiillistuma! Mutta nyt kaikki perussuomalaisten eduskuntaryhmästä eronneet ovat saaneet anteeksi sen että ovat liittyneet puolueeseen ja päässeet eduskuntaan kuka milläkin teeseillä. Ei tunnu enää haittaavan vaikka aiemmin syytettiin rasismista ja ties mistä. Nyt he ilmeisesti ovat muiden puolueiden eduskuntaryhmien mielestä nähneet valon ja saaneet siten syntinsä anteeksi. Puhumattakaan median mielestä! Jessus mitä kaksinaamaisia paskahousuja, sanoo allekirjoittanut!

Mursumies lukee itse kaikenlaiset takinkääntäjät alimpaan mahdolliseen kastiin. Ymmärrän kyllä että mielipiteitään voi muokata jos saa vankkumatonta ja tieteellistä/kouriintuntuvaa tietoa/kokemusta asioista, joista ennen on ollut toista mieltä. Mutta  tuliko näille ryhmästä eronneille vasta nyt ahaa-elämys että enhän minä oikeasti ajattelekaan tällä perussuomalaisten arvoja kunnioittavalla tavalla? Vieläpä yhtä aikaa? Minä olen ymmärtänyt perussuomalaisten puolueen perustamisesta alkaen että yksi heidän kantavista teemoistaan on avoimen kriittinen suhtautuminen maahanmuuttoon. Nyt eronneet eivät jaa uuden puheenjohtajiston kanssa samoja arvoja, ainakaan median mukaan. Paskanmarjat sanoo mursu!

Olen itse nähnyt omassa elämässäni miten ulsteri kääntyy niin nopesti ettei silmä ehdi seurata kun kyse on omasta hyvästä, edusta ja mammonasta. Kovatkin ääneenhuutajat ovat vislailleet sekä vaienneet silloin kun olisi ollut mahdollisuus sanoa asiasta niille jotka asioista päättävät. Ovat ehkä ajatelleet sillä turvaavansa oman etunsa ja työnsä. Enkä väitä etteivätkö joissain tapauksissa olekin onnistuneet siinä. Oma vakaumukseni kuitenkin on että pidän kiinni mielipiteistäni niin kauan kunnes tulee joku joka aukottomasti kumoaa ne. Näyttäkää minulle kädestä pitäen miksi, miten ja missä kohdassa olen väärässä. Muuten pidän periaatteistani tiukasti kiinni, vaikka ne eivät ajaisikaan minun tai läheisteni etuja. Se on luultavasti yksi syy miksi sain  lähteä työpaikastani 24v 11kk kestäneestä työsuhteestä, yt-neuvottelujen tuloksena. Harmittaa tietysti, mutta nukunpahan yöni tietäen että tein kaiken tietoisesti ja läheiseni arvostavat tekojani. Mutta vielä perussuomalaisiin.

Aiotteko te ryhmästä eronneet tosiaan perustaa oman puolueen? Sehän tulisi olemaan perimältään ja luonteeltaan kuin keskustapuolueen ja demareiden rakkauslapsi!? Sosiaalidemokraattiselta puoleltaan avoimen vastaanottava ja rakastava sekä kepulaiselta puoleltaan itselleensopivan sulkeutunut, ns. NIMBY-tyylinen. Eli ei mielellään mikään käy, paitsi jos siitä on minulle/meille etua. No, kyllähän yksi tuollainen mitäänsanomaton puolue tänne mahtuu muiden samanlaisten joukkoon.

Perustettaisiimpa  rakkaaseen kotimaahamme vasenkätisten puolue. Olisi viihdyttävää seurata milloin siitä eroaisi ryhmä puheenjohtajavaalin seurauksena. Perustaisivat sitten molempikätisten puolueen. Ugh, olen tyydyttänyt ihmettely/valitustarpeeni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos katsot kommentoinnin arvoiseksi, anna palaa.